Het schoenenmerk Gabor is opgericht in Duitsland in 1949. Bij het schoenenmerk Gabor zijn comfort, kwaliteit en pasvorm erg belangrijk. Gabor heeft een grote collectie met enorm veel variatie in leesten en kleuren. Er wordt in de Gabor collectie gebruik gemaakt van hoogwaardige, soepele materialen: kalfsleer, nubuck en suede vormen de basis van een comfortabele Gabor schoen of Gabor laars.

54 artikelen  Een model uit de collectie van Gabor sluit altijd naadloos aan op de nieuwste mode. De collectie van Gabor bestaat altijd uit een grote variatie modellen: pumps, lange laarzen, enkellaarzen, sandalen, slippers, ballerina”s sneakers, instapschoenen en veterschoenen. Er is in de collectie van Gabor ook altijd een grote variatie in hakhoogtes en leesten te zien. Het schoenen– en laarzenmerk Gabor is gespecialiseerd in zowel smalle, normale als brede leesten en schachten.

Gabor laarzen en schoenen zijn er voor elke doelgroep. De pasvorm en het loopcomfort staan voorop, maar de uitstraling van Gabor laarzen en schoenen is altijd eigentijds en modern.

Bij Woudstra Schoenmode vindt je de mooiste en nieuwste modellen schoenen, laarzen, enkellaarzen, ballerina’s en sandalen van het merk Gabor. Bestel vandaag voor 16.00 uur je Gabor schoenen en laarzen en je hebt ze morgen al in huis!