Gabor schoenen online kopen

Het schoenenmerk Gabor is opgericht in Duitsland in 1949. Bij het schoenenmerk Gabor zijn comfort, kwaliteit en pasvorm erg belangrijk. Gabor heeft een grote collectie met enorm veel variatie in leesten en kleuren. Er wordt in de Gabor collectie gebruik gemaakt van hoogwaardige, soepele materialen: kalfsleer, nubuck en suede vormen de basis van een comfortabele Gabor schoen of Gabor laars.

33 artikelen  De collectie van Gabor

Een model uit de collectie van Gabor sluit altijd naadloos aan op de nieuwste mode. De collectie van Gabor bestaat altijd uit een grote variatie modellen: pumps, lange laarzen, enkellaarzen, sandalen, slippers, ballerina”s sneakers, instapschoenen en veterschoenen. Er is in de collectie van Gabor ook altijd een grote variatie in hakhoogtes en leesten te zien. Het schoenen– en laarzenmerk Gabor is gespecialiseerd in zowel smalle, normale als brede leesten en schachten.

Gabor voor elke doelgroep

Gabor laarzen en schoenen zijn er voor elke doelgroep. De pasvorm en het loopcomfort staan voorop, maar de uitstraling van Gabor laarzen en schoenen is altijd eigentijds en modern.

Gabor schoenen kopen bij Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar de perfecte Gabor schoen in Leeuwarden? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode aan het juiste adres. Daarnaast kunt u de verschillende modellen natuurlijk ook altijd bestellen in onze webshop en de nieuwe schoenen thuis laten bezorgen.