Ervaar de Pitas schoenencollectie

Het uit Noord Spanje afkomstige merk Pitas werd in 2015 opgericht door een familie die zich al meer dan 100 jaar met schoenen en kleding bezig houdt. Het assortiment van Pitas is gericht op het ontwikkelen van de meest comfortabele, originele en functionele schoenen voor een dagelijks en actief gebruik.

Als je Pitas schoenen eenmaal geprobeerd hebt wil je niet meer anders. Het uitgangspunt van het ontwerpproces is altijd hetzelfde dat de schoenen uiterst comfortabel zullen zijn. Dit lukt door de comfortabele lichte EVA zolen, memory inlegzolen en natuurlijke materalen.

Pitas Schoenen online in onze webshop

Pitas schoenen online bestellen? Bij Woudstra Schoenmode vind je ook online de mooiste en nieuwste Pitas schoenen bestel vandaag voor 15.00 uur online je Pitas schoenen in onze webshop en je hebt ze morgen al in huis

Pitas ook bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar Pitas Schoenen in Dokkum en wilt u toch graag weten of de schoenen lekker zitten en passen bij uw outfits? Dan hebben wij ook een prachtige winkel waar u terecht kunt. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze schoenwinkel in Dokkum.