Piedinudi schoenen online kopen

Het merk Piedinudi is modieus en fashionable, heeft zijn eigen unieke stijl en zitten heerlijk comfortabel. Ze maken gebruik van de beste Italiaanse leersoorten en zijn altijd herkenbaar. Ze zijn ontworpen voor vrouwen die kiezen voor stijl zonder concessies te doen aan comfort.

12 artikelen  Drie generaties vakmanschap

De passie voor vakmanschap en stijl van drie generaties stroomt door het bloed van schoenenontwerper Marc Teunissen. Zowel zijn opa als zijn vader hebben hun liefde voor het schoenen maken en oog voor detail aan hem weten over te brengen. Vanaf het begin staan bij het ontwerpen van de collectie kwaliteit en de beste materialen centraal. De kennis van het eeuwenoude schoenenvak wordt moeiteloos gecombineerd met de invloeden van de hedendaagse modewereld. Dit levert verrassende designs op die de aandacht trekken.

Piedinudi is uniek, modieus en aan iedere schoen wordt met oog voor detail gewerkt.

Piedinudi schoenen in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de beste en nieuwste schoenen van Piedinudi. Bestel vandaag voor 15:00 uur uw Piedinudi schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Piedinudi schoenen kopen bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar Piedinudi schoenen in Dokkum en wilt u toch graag weten welke maat u precies nodig heeft of twijfelt u tussen een aantal modellen? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Dokkum aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze schoenwinkel.