Winkel Dokkum


Schoenenwinkel Dokkum

Op zoek naar leuke nieuwe schoenen? Kom langs in onze schoenenwinkel in het Prachtige Dokkum! Bij Woudstra Schoenmode vindt u een uitgebreide collectie van allerlei merken schoenen in alle soorten en maten. Voor dames en voor heren, voor jong en voor oud.

Al sinds 1932 een begrip in Dokkum

Woudstra Schoenmode is opgericht door Willem Woudstra in 1932. Waarna het succesvol werd in de generatie daarna met Jacob Woudstra en zijn vrouw Gé. Nu runt Freddie Woudstra (de derde generatie) de exclusieve winkel aan de Grote Breedstraat in het mooie vestingstadje Dokkum. Een echt familiebedrijf dus!


De collectie in onze schoenenwinkel

Bij Woudstra Schoenmode in Dokkum onderscheiden we ons door een verrassende en modieuze collectie. Doordat wij met onze neus bovenop de laatste trends zitten, shopt u bij ons altijd de laatste mode. Deze trends halen we niet alleen van beurzen in binnen- en buitenland, maar vergaren we ook door te kijken naar het straatbeeld en wat er gebeurt in de media. Op die manier is onze collectie altijd in beweging. Ook tijdens het seizoen vindt u steeds nieuwe modellen terug in onze winkel in Dokkum.

Bekende merken uit binnen- en buitenland

Voor zowel dames als heren verkopen wij schoenen van de beste merken uit binnen- en buitenland. Een greep uit onze collectie: Nubikk, Via Vai, Blackstone, Rehab, Floris van Bommel, Piedi nudi, Xsensible, Durea en nog veel meer!

Tassen

Naast schoenen vindt u in onze schoenenwinkel in Dokkum ook tassen van het merk Nubikk en Marlon ingekocht in Milaan.

Kom langs in onze schoenenwinkel

Bezoek dus gauw de leukste schoenenzaak van Dokkum. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen aan de mooiste schoenen of laarzen die perfect bij u passen. Niet in de buurt van Dokkum? Bezoek dan online onze collectie en plaats uw bestelling in onze webshop.


Woudstra Schoenmode Dokkum

Grote Breedstraat 16
9101 KJ Dokkum
0519 292459


Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 21.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00