Gianluca Pisati schoenen online kopen

Het Italiaanse merk Gianluca pisati is ontstaan door de 3 broers Pisati. Deze broers hebben al meer dan 30 jaar ervaring. en zijn goed in het ontwikkelen van classy schoenen met stijl voor de dynamische vrouw en die ook nog eens geweldig goed zitten.

11 artikelen  Gianluca Pisati groeit door

Het merk bestaat sinds 1987 en door de zonen van de drie broers die het bedrijf voortzetten zijn er vooruitstrevende ideeën waardoor het merk blijft groeien. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en blijven het comfort van de schoenen trouw in het ontwikkelen van de nieuwste modellen. Gianluca Pisati is een prachtig vrouwelijk merk dat iedere vrouw een goed gevoel geeft.

Gianluca Pisati schoenen in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de beste en nieuwste schoenen van Gianluca Pisati. Bestel vandaag voor 15:00 uur uw Gianluca Pisati schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Gianluca Pisati schoenen kopen bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar Gianluca Pisati schoenen in Dokkum en wilt u toch graag weten welke maat u precies nodig heeft of twijfelt u tussen een aantal modellen? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Dokkum aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze schoenwinkel.