Reef slippers online kopen

Het onmiskenbare merk Reef dat sinds 1984 door de uit Argentinië afkomstige twee broers Fernando en Santiago Aguerre is opgericht, zijn onmisbaar in de zomer. De ECO vriendelijke slippers zijn hip, heerlijk comfortabel en geweldig voor op het strand. Sommige zijn voorzien van waterproof leather en door het fijne voetbed heerlijk voor een lange dag aan het strand.

17 artikelen  Reef houd zich bezig met het verbeteren van de oceanen.

Van strandschoonmaakacties tot milieuwetgeving, Reef richt zich op het verwijderen van verontreinigende stoffen bij de bron. In 2018 hebben zij de REEF 'x Surfrider Better Beach Allianc' opgericht om initiatieven voor plasticvervuiling te creëren en actie te ondernemen die stranden schoon en gezond houden. Reef is er trots op dat zij het lokale watertestlaboratorium van het Surfrider-hoofdstuk mogen beheren op het hoofdkantoor van Reef in San Diego.

Zij werken ook samen met ambassadeur, chemicus en professionele surfer Dr. Cliff Kapono om positieve veranderingen aan te brengen voor de bescherming van de koraalriffen in onze oceanen. Kortom dit is een merk dat zich op een goede manier bezighoud met de natuur waar wij zuinig op moeten zijn.

Reef slippers in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de beste en nieuwste slippers van het merk Reef. Bestel vandaag voor 15:00 uur uw Reef slippers in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Reef slippers kopen bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar Reef slippers in Dokkum en wilt u toch graag weten welke maat u precies nodig heeft of twijfelt u tussen een aantal modellen? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Dokkum aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze schoenwinkel.