Nubikk schoenen en laarzen online kopen

Nubikk bij Woudstra Schoenmode.

Nubikk is een jong Nederlands schoenenmerk die in rap tempo populair is geworden. Nubikk onderscheidt zich door zijn trendy creaties die geïnspireerd zijn door het straatleven. Minstens zo belangrijk is de pasvorm en de lichtgewicht zolen.

38 artikelen  De schoenen van Nubikk worden handgemaakt van natuurlijke materialen maar elke schoen begint bij de zool. Want het is die zool die een schoen licht en comfortabel maakt, vanaf de allereerste stap. Sinds 2012 is dat de filosofie die zij aan de dag leggen. Vanuit het atelier in Waalwijk, de Nederlandse bakermat van de schoen, streven zij ernaar om te blijven verbeteren wat we aan onze voeten dragen. Om schoenen te ontwerpen die zo comfortabel mogelijk zijn. Of, met andere woorden: zo licht als maar kan. Die lichtheid is nooit een compromis op kwaliteit. Integendeel het is het resultaat van een lange zoektocht naar de beste materialen en technieken. Je zou zelfs kunnen zeggen dat lichtheid de belangrijkste kwaliteitsnorm is.

Natuurlijk is Nubikk gedreven door kwaliteit en comfort. Maar ze hebben ook aandacht voor de looks. Van de oorspronkelijke boots en sneakers tot de nieuwste instappers en mocassins, ze maken schoenen die de grenzen van gender en generatie moeiteloos overstijgen. Schoenen die aan vele voeten passen, maar altijd met stijl. Zodat je makkelijk een paar vindt dat bij je past, voor het leven dat je leidt.

Woudstra Schoenmode heeft een groot aanbod Nubikk schoenen. Zowel in de webshop als in onze schoenwinkel in Dokkum. Bekijk hier het unieke aanbod Nubikk schoenen en schaf vandaag nog het perfecte paar Nubikk schoenen aan!

Nubikk en zijn bijzondere ontwerpen

Bent u op zoek naar zwarte elegante enkellaarzen of juist naar kleurrijke sneakers? Bij de nieuwe collectie van Nubikk zit er voor iedereen wel wat moois bij! De bijzondere kleuren, leuke printjes en bijzondere materialen gecombineerd met hoge kwaliteit zorgen ervoor dat Nubikk zich onderscheidt van de rest.

Nubikk schoenen en laarzen in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de mooiste en nieuwste modellen schoenen en laarzen van Nubikk. Bestel vandaag voor 15:00 uur uw Nubikk schoenen of laarzen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Nubikk schoenen en laarzen kopen bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar Nubikk schoenen in Dokkum en wilt u graag weten of de schoenen lekker zitten en passen bij uw outfits? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Dokkum aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze schoenwinkel.