Xsensible schoenen online kopen

Met de rijke historie van het Nederlandse moederbedrijf Nimco heeft Xsensible meer dan 100 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van schoenen. Al sinds het begin streeft Nimco naar het maken van de perfecte schoen. De collectie van Xsensible wordt ontwikkeld in Nederland en (duurzaam en onder gezonde werkomstandigheden) handgemaakt in Portugal.

26 artikelen  Energiek en dynamisch

De uiteenlopende collectie van Xsensible is tijdloos en stijlvol. Xsensible is niet een gewoon schoenmerk maar kenmerkt zich door luxe details en een buitengewoon comfortabele pasvorm. Comfort is essentieel voor een optimale loopervaring. De kenmerkende technologieën van Xsensible bieden bewegingsvrijheid die voeten nodig hebben en geven energie om langer te kunnen staan.

Stretchwalker Concept

De oorsprong van het stretchwalker concept ligt in Japan. Traditie en technologie komen samen in perfecte harmonie. De unieke balanszool is ontwikkeld ter verbetering van de natuurlijke lichaamshouding.

Xsensible schoenen in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de beste en nieuwste schoenen van Xsensible. Bestel vandaag voor 15:00 uur uw Xsensible schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Xsensible schoenen kopen bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar Xsensible schoenen in Dokkum en wilt u toch graag weten welke maat u precies nodig heeft of twijfelt u tussen een aantal modellen? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Dokkum aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze schoenwinkel.