RetournerenWij doen er alles aan om kwaliteitsartikelen te leveren. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat een artikel niet aan uw wensen voldoet. Service is voor ons erg belangrijk. U kunt artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. U dient hierbij wel gebruik te maken van onze ruil -en retourprocedure. Ruilen en retourneren is gratis bij bestellingen vanaf 50 euro.

Een retourartikel moet u via woudstradokkum@hotmail.com eerst bij ons aanmelden. De artikelen moeten in de oorspronkelijke staat (dus geen beschadigde/belopen hakken of zolen en in de originele schoenendoos) worden teruggestuurd. Gebruik voor het verzenden altijd pakpapier, zo blijft de originele schoenendoos onbeschadigd. Stuur altijd de originele pakbon mee.

Bij een zending boven de 50 euro sturen wij een formulier mee met daarop een antwoordnummer. Door gebruik te maken van dit antwoordnummer, betaalt u geen verzendkosten. bewaar wel u verzendbewijs zodat u die kunt voorleggen aan Woudstra Schoenmode mocht er iets mis gaan met de retourzending.

Met het Track en Trace nummer kun je ook het pakket volgen en zien wanneer het is afgegeven bij Woudstra Schoenmode.

Na correcte ontvangst sturen wij een ander paar schoenen of wij crediteren het aankoopbedrag. Het bedrag zal dan binnen 5 werkdagen teruggestort worden op uw rekeningnummer.

Ruilen of retourneren kan natuurlijk ook in onze winkel in Dokkum. Neem in dat geval ook altijd de schoenen in de originele schoenendoos en de originele pakbon mee.