Over ons


Woudstra Schoenmode is opgericht in 1932 door Willem Woudstra. De winkel aan de Breedstraat in Dokkum is grootgemaakt door Jacob Woudstra en zijn vrouw Gé. De succesvolle formule wordt inmiddels voortgezet door Fred (in Dokkum) en Willem (in Leeuwarden).

WOUDSTRA SCHOENMODE LEEUWARDEN

Door de opening van de winkel in Leeuwarden in het jaar 2000 kregen wij, Willem en Angeline Woudstra na jarenlange ervaring als inkoper en ontwerpster/styliste, de kans om in het familiebedrijf te stappen. Hierin kunnen wij volop onze passie voor schoenen kwijt.


DE COLLECTIE

Onze collectie is verrassend en modisch. Wij blijven constant op de hoogte van de laatste mode. Onze informatie halen wij niet alleen van beurzen in binnen- en buitenland, maar wij houden ook goed in de gaten wat er in het straatbeeld en in de media gebeurt. Onze collectie is constant in beweging, tijdens het seizoen worden er regelmatig nieuwe modellen toegevoegd. Dus het is zeker de moeite waard om regelmatig onze collectie te bekijken. Dit kan dus ook in onze webshop.De collectie die hier wordt getoond komt overeen met de collecties in onze winkel in Leeuwarden.

Onze collectie bestaat uit dames en herenschoenen van verschillende bekende merken. Een kleine greep uit de merken die wij voeren: Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam, Diesel, G-star, Gabor, Via Vai, Ugg, van Bommel, Rehab, Giorgio, van Lier, Blackstone, Nubikk.

Natuurlijk hebben wij een grote keuze in allerlei soorten modellen: lange laarzen, enkellaarzen, ballerina's, sandalen, slippers, lange boots, stoere boots, pumps, sneakers.


WOUDSTRA SCHOENMODE STAAT VOOR:

- een uitgebreide trendy modecollectie voor dames en heren

- een goede kwaliteit en service

- geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 50,-

- veilig online winkelen

- veilig betalen met iDeal of creditcardc