Winkel Leeuwarden


Schoenenwinkel Leeuwarden

Op zoek naar leuke nieuwe schoenen? Kom langs in onze schoenenwinkel in de binnenstad van Leeuwarden! Bij Woudstra Schoenmode vindt u een uitgebreide collectie van allerlei merken schoenen in alle soorten en maten. Voor dames en voor heren, voor jong en voor oud.

Al twee decennia een begrip in Leeuwarden

Onze schoenenwinkel huist alweer bijna 20 jaar in een mooi pand aan de Nieuwestad in Leeuwarden. Maar Woudstra Schoenmode is eigenlijk al veel ouder. Al in 1932 richtte Willem Woudstra het bedrijf op aan de Breedstraat in Dokkum. In 2000 werd de vestiging in Leeuwarden geopend en deze wordt sinds die tijd succesvol gerund door alweer een Willem Woudstra. Een echt familiebedrijf dus!

De collectie in onze schoenenwinkel

Bij Woudstra Schoenmode in Leeuwarden onderscheiden we ons door een verrassende en modieuze collectie. Doordat wij met onze neus bovenop de laatste trends zitten, shopt u bij ons altijd de laatste mode. Deze trends halen we niet alleen van beurzen in binnen- en buitenland, maar vergaren we ook door te kijken naar het straatbeeld en wat er gebeurt in de media. Op die manier is onze collectie altijd in beweging. Ook tijdens het seizoen vindt u steeds nieuwe modellen terug in onze winkel in Leeuwarden.

Bekende merken uit binnen- en buitenland

Voor zowel dames als heren verkopen wij schoenen van de beste merken uit binnen- en buitenland. Een greep uit onze collectie: Via Vai, Shabbies Amsterdam, Blackstone, Rehab, van Bommel, Fred de la Bretoniere, Ugg, Nubikk, G-star, Diesel, van Lier, Giorgio en nog veel meer!

Tassen en accessoires

Naast schoenen vindt u in onze schoenenwinkel in Leeuwarden ook tassen en accessoires. Van kleine toilettassen tot stijlvolle leren tassen en van warme handschoenen, sjaals en mutsen tot de leukste jassen en sokken.

Kom langs in onze schoenenwinkel

Bezoek dus gauw de leukste schoenenzaak van Leeuwarden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen aan de mooiste schoenen of laarzen die perfect bij u passen. Niet in de buurt van Leeuwarden? Bezoek dan online onze collectie en plaats uw bestelling in onze webshop.


Woudstra Schoenmode Leeuwarden

Nieuwestad 125
8911 CP Leeuwarden
058 216 7273


Openingstijden:

Maandag: 13.00 -18.00
Dinsdag: 09.30 - 18.00
Woensdag: 09.30 - 18.00
Donderdag: 09.30 - 21.00
Vrijdag: 09.30 - 18.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00