Floris van Bommel schoenen online kopen

Floris van Bommel schoenen koopt u online bij Woudstra Schoenmode. De schoenen van het merk Floris van Bommel hebben een perfecte pasvorm en het zachte voetbed maken de verschillende schoenen ontzettend comfortabel. De modellen zijn tijdloos en combineren goed met een grote diversiteit aan outfits. Bij Woudstra Schoenmode vindt u altijd de meest recente collecties, zowel online als in de winkel!

20 artikelen  Begrip in Nederland

De schoenen van Van Bommel en Floris van Bommel zijn een begrip in Nederland. Beide merken maken kwalitatief mooie schoenen die naadloos aansluiten op de laatste mode. Van Bommel is al sinds de achttiende eeuw een familiebedrijf waar goed vakmanschap hoog in het vaandel staat. Sinds het jaar 2000 is de negende generatie van Van Bommel verantwoordelijk voor de merken Van Bommel en Floris Van Bommel. Van Bommel schoenen zijn met de hand gemaakt, elke Van Bommel schoen ondergaat wel zo’n 280 handelingen.

Floris van Bommel Schoenen kopen bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar Floris van Bommel Schoenen in Dokkum? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode aan het juiste adres. Bij ons vindt u mooiste en nieuwste herenschoenen en damesschoenen van het merk. Daarnaast kunt u de Floris van Bommel modellen natuurlijk ook altijd bestellen in onze webshop en de nieuwe schoenen thuis laten bezorgen. Bestel vandaag voor 15.00 uur uw Floris van Bommel schoenen in onze webshop en u heeft ze morgen al in huis!