Halfhoge heren veterschoenen online kopen

Een outfit is niet compleet zonder een paar stijlvolle veterschoenen. Bestel daarom nu uw favoriete paar heren veterschoenen online bij Woudstra Schoenmode. Halfhoge veterschoenen en veterboots voor heren hebben we bij Woudstra Schoenmode in diverse soorten en maten. Bij ons vind je precies het type waar je naar op zoek bent.

1 artikelen  Verschillende merken

Veterboots zijn net even iets stoerder dan geklede schoenen, maar een nette veterboot kun je heel goed onder een kostuum dragen. Nette halfhoge veterschoenen en veterboots verkopen wij onder andere van de merken Rehab en Floris van Bommel. Zoek je een sportieve en stoere veterboot of een sportieve en nonchalante halfhoge veterschoen? Die hebben wij natuurlijk ook in ons assortiment. Wij verkopen sportieve veterboots van Blackstone, Nubikk, Rehab en Australian.

Kleuren halfhoge heren veterschoenen en veterboots

Bij Woudstra Schoenmode verkopen wij de halfhoge veterschoenen en veterboots in verschillende kleuren. U kunt bij ons schoenen krijgen in de kleuren bruin, zwart, wit grijs, groen, blauw en cognac. Ook de halfhoge veterschoenen en veterboots zijn van verschillend materiaal gemaakt. Zo kunt u een leren veterschoen krijgen maar ook een veterboot van nubuck. De schoenen hebben een veter- of ritsaansluiting en hebben allemaal een rubberen zool.

Maten halfhoge heren veterschoenen en veterboots

We maken gebruik van Nederlandse en Engelse maten. De halfhoge veterschoenen en veterboots zijn er in de Nederlandse maten vanaf maat 41 tot en met maat 46. De Engelse maten beginnen bij 7 en eindigen bij 11. Bestel vandaag nog uw favoriete veterschoenen, zo loopt u er morgen nog mee over straat. Bij ons is het namelijk zo: voor 15:00 besteld, morgen in huis!