Opzoek naar een paar handige en makkelijke zomerschoenen? Bestel dan snel uw paar heren espadrilles bij Woudstra Schoenmode online. Dit zijn de perfecte schoenen voor in de zomer die de laatste jaren erg populair zijn geworden. U trekt deze schoenen binnen één handeling aan en bovendien lopen ze ook nog eens erg lekker. Espadrilles zijn de hippe vervangers voor slippers en sandalen en ze staan perfect onder een korte broek. Daarnaast kunnen deze schoenen ook gedragen worden naar het werk, espadrilles zorgen voor een casual look. Neem ook eens een kijkje bij onze accessoires, die het helemaal af kunnen maken.

6 artikelen  Verschillende stijlen en kleuren Espadrilles

Woudstra Schoenmode heeft een breed assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld een olijfgroene canvas espadrille van het merk Toms, maar ook zwarte espadrilles en hebben we linnen espadrilles. Alle espadrilles hebben een touwzool, die aan de onderkant afgewerkt zijn met rubber. Verder staan deze schoenen bekend om de zomerse kleuren en natuurlijk het herkenbare model. Er bestaat natuurlijk geen vakantie zonder de heerlijke lichte espadrilles in de koffer mee te nemen. Espadrilles raken nooit uit de mode en zijn voor heren echte klassiekers.

Service Woudstra Schoenmode

Bij bestellingen vanaf vijftig euro hoeft u bij Woudstra Schoenmode geen verzendkosten te betalen. Bij verzending naar het buitenland komen er tien euro verzendkosten bij. Na de bestelling ontvangt u direct een ontvangstbevestiging in uw mailbox. De algemene garantie is alleen geldig met betalingsbewijs en binnen zes maanden na aankoop.