Blackstone schoenen online kopen

Het schoenenmerk Blackstone is van Nederlandse bodem. Van origine is het een merk voor werkschoenen, maar vanaf 1992 is het uitgegroeid tot een toonaangevend merk voor dames en heren schoenen, sneakers en stoere boots. De filosofie van Blackstone is: vakmanschap, eersteklas materialen en mooie designs. In de collectie van Blackstone zien we het gebruik van stoere materialen en originele details. De pasvorm is fantastisch!

0 artikelen  


Geen resultaten.


De kracht van Blackstone

Blackstone staat bekend om de hoogwaardige materialen die zij gebruiken voor hun schoenen en het vakmanschap waarmee de schoen wordt vervaardigd. Wat Blackstone uniek maakt is zijn maatvoering. De schoenen van Blackstone zijn beschikbaar voor iedereen. De herenschoenen zijn standaard beschikbaar tot en met maat 50 en de vrouwenschoenen tot en met maat 42 of 44.

Blackstone schoenen in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de beste en nieuwste schoenen van Blackstone. Bestel vandaag voor 16:00 uur uw Blackstone schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Blackstone schoenen kopen bij Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar Blackstone schoenen in Leeuwarden en wilt u toch graag weten welke maat u precies nodig heeft of twijfelt u tussen een aantal modellen? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Leeuwarden aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in een van onze schoenwinkels.