Fred de la Bretoniere schoenen online kopen bij Woudstra schoenmode

5 artikelen  

Verwijder alle


verflow: visible; padding: 0px; position: relative; -webkit-tap-highlight-color: transparent;">

Bent u op zoek naar prachtige Fred de la bretoniere schoenen? Dan zit u bij Woudstra schoenmode goed. Wij hebben zowel een zomer als wintercollectie. Denk bijvoorbeeld aan stoere laarzen die u bij een jurkje kunt dragen of sandalen in verschillende kleuren voor in de zomer. Fred de la Bretoniere is het toonaangevende schoenenmerk van de Nederlandse bodem.


Fred de la Bretoniere schoenen voor top prijzen online en in de winkel

Het merk Fred de la Brentoniere maakt mooie en sobere ontwerpen. Deze ontwerpen worden onder andere verwerkt in schoenen, pumps, enkellaarzen, korte laarzen en lange laarzen. U kunt de schoenen overal bij dragen. Wat dacht u van een zwarte jurk met gele sandalen? Of een lichtblauwe jeans met bruine laarzen? Zo kunt u wel op uw werk aan komen. Het kleurgebruik van de Fred de la Bretoniere schoenencollectie is vaak basic, maar het is alsnog gericht op de laatste mode.

Het materiaal van de schoenen en laarzen zijn erg mooi, maar er zit natuurlijk ook een prijs aan. Er wordt gebruik gemaakt van de beste soorten leer in de mooiste kleuren. Het leer van de Fred de la Bretoniere schoenen en laarzen wordt mooier door het te gebruiken. Op deze manier leeft en ontwikkelt het zich door de jaren heen.

Fred de la Bretoniere schoenen en laarzen online kopen | Sale

Naast de prachtige schoenen en laarzen van Fred de la Bretoniere heeft het merk ook pumps en sandalen ontwerpen. Heeft u die al in onze collectie gespot? Neem snel een kijkje bij Woudstra schoenmode, want er is sale.

Fred de la Bretoniere schoenen online bestellen met korting bij Woudstra schoenmode

Bent u op zoek naar Fred de la Bretoniere schoenen of laarzen? Dan kunt u bij ons terecht in Leeuwarden. Bestel de schoenen voor 16:00 uur dan heeft u de schoenen de volgende dag in huis. Ideaal als u van plan bent om veel te bestellen. Wij hebben ook diverse tassen en accessoires in ons assortiment. Deze kunt u ook bestellen en thuis laten bezorgen.