Fred de la Bretonière schoenen en laarzen online kopen

Fred de la Bretonière schoenen en laarzen koop je online bij Woudstra Schoenmode! Fred de la Bretonière is hét toonaangevende schoenenmerk van Nederlandse bodem. De schoenen en laarzen van Fred de la Bretonière zijn een begrip in Nederland en inmiddels ook ver buiten onze grenzen. De koers van het schoenenmerk is altijd gericht op vooruitgang. Dit is dan ook goed te zien in de nieuwe collecties van het merk!

0 artikelen  


Geen resultaten.


De ontwerpen van Fred de la Bretonière

Fred de la Bretonière maakt mooie, sobere ontwerpen. Deze ontwerpen worden o.a. verwerkt in schoenen, pumps, enkellaarzen, korte laarzen, lange laarzen. De schoenen en laarzen van Fred de la Bretoniere ogen vaak klassiek, maar ook modisch en stoer. Het kleurgebruik van de Fred de la Bretoniere schoenencollectie is vaak basic, maar toch volgens de laatste mode. De materialen van de schoenen en laarzen van Fred de la Bretoniere zijn duur en erg mooi. Er wordt gebruik gemaakt van de beste soorten leer in de mooiste kleuren. Het leer van Fred de la Bretoniere schoenen en laarzen wordt mooier door het te gebruiken, het leeft en ontwikkelt zich door de jaren heen.

Fred de la Bretonière schoenen kopen bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar Fred de la Bretonière Schoenen of laarzen in Dokkum? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode aan het juiste adres. Daarnaast kunt u de verschillende schoenen, tassen en accessoires natuurlijk ook altijd bestellen in onze webshop en deze thuis laten bezorgen.