Toms schoenen online kopen

Toms schoenen koopt u online bij Woudstra Schoenmode. Dit merk heeft een brede collectie aan schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen. De stijlen van de schoenen lopen uiteen van klassiek tot modern, en van simpel tot gekke printjes en kleuren. Toms heeft voor ieder wat wils! Met dit merk maakt u uw outfit compleet en beschikt u over zeer comfortabele schoenen. En met elk paar dat u aanschaft, wordt een schoenloos kind blij gemaakt met een paar schoenen.

8 artikelen  Over het merk

Toms is een merk met een prachtig initiatief. In 2006 kwam de Amerikaanse reiziger Blake Mycoskie kinderen tegen in een dorp in Argentinië en zag dat ze geen schoenen hadden om hun voeten mee te beschermen. Hij wilde de kinderen graag helpen en richtte daarom het merk Toms op. Per paar schoenen dat verkocht wordt, krijgt een kind een paar Toms. “One for one”. Het soort schoen dat wordt weggegeven is afhankelijk van het seizoen. Inmiddels zijn er al meer dan zestig miljoen schoenen uit zeventig verschillende landen aan kinderen gegeven.

Toms in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de mooiste en meest comfortabele schoenen van Toms. Bestel vandaag voor 15:00 uur uw schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Toms kopen bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar de perfecte Toms schoenen in Dokkum en twijfelt u over uw maat? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Dokkum aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze winkel met het uitzoeken van het perfecte paar Toms.