Tommy Hilfiger is een ontwerper uit de Verenigde Staten. Hij ontwerpt al vele jaren kleding, accessoires, parfum en schoenen.

27 artikelen  Het merk Tommy Hilfiger is een echt lifestylemerk. Tommy Hilfiger gebruikt klassieke elementen in zijn ontwerpen, maar deze elementen worden wel op een frisse sportieve manier verwerkt. Tommy Hilfiger heeft een dames, heren en een kindercollectie. Het merk bestaat uit 2 pijlers: Tommy Hilfiger: voor een sportieve, klassieke klant en Tommy Hilfiger Denim: voor de jonge modische klant, waar klassieke elementen met een knipoog voorop staan.

De schoenencollectie van Tommy Hilfiger zijn erg veelzijdig. In de collecties van Tommy Hilfiger zien we vaak mooie klassieke, goed afgewerkte modellen. In de laarzen en schoenen Van Tommy Hilfiger wordt gebruik gemaakt van verrassende materiaalverwerkingen (combinaties van leersoorten of combinaties van stof en leer). De schoenen, pumps, sneakers, boots en laarzen van Tommy Hilfiger zijn erg stijlvol. We zien in de collectie van Tommy Hilfiger mooie details zoals bitjes, gespen en badges.