Shabbies laarzen kopen bij Woudstra Schoenmode

Op zoek naar prachtige laarzen voor de zomer of winter? U kunt laarzen van Shabbies namelijk in elk seizoen dragen. De laarsjes kunt u herkennen aan de mooie, sobere ontwerpen. Deze ontwerpen worden verwerkt in allerlei soorten laarzen: enkellaarzen, korte laarzen, lange laarzen, maar inmiddels zijn de schoenen aan verkrijgbaar in sneakers, instapschoenen, veterschoenen en sandalen. Ondanks de stoere uitstraling die de schoen heeft. Kunt u de laarzen met elke outfit combineren. Denk bijvoorbeeld aan een stoere jeans of een mooi zomerjurkje. Dit kunt u prima combineren met Shabbies.

2 artikelen  

Verwijder alle


De mooiste schoenen voor alle seizoenen | Shabbies laarzen

De Shabbies laarzen zijn inmiddels verkrijgbaar op een platte zool, maar er zijn ook Shabbies laarzen op een klein hakje of op een hoge hak. Wij hebben zelfs in de wintercollectie Amsterdamse stoere, warme vachtlaarzen in elke schachthoogte. Daarnaast worden er voornamelijk basic kleuren gebruikt, zodat het met elke outfit te combineren is. Ook wordt er gebruik gemaakt van de beste soorten leer in de mooiste kleuren. Wist u dat het leer van de Shabbies laarzen mooier wordt door de schoenen te dragen? Het leeft en ontwikkelt zich namelijk door de jaren heen.

U heeft de mogelijkheid om de prachtige Shabbies laarzen het hele jaar door te dragen. Door het gebruik van natuurlijke, hoogwaardige materialen zijn de Shabbies laarzen koel in de zomer en heerlijk warm in de winter. Shabbies laarzen hebben een originele uitstraling. Dit komt ook mede door het subtiele herkenbare logo van Shabbies dat in elke laar en schoen verwerkt is. De Shabbies laarzen lopen harstikke lekker en heeft een hele comfortabele pasvorm

Schoenen kopen bij Woudstra Sneek en Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar de perfecte Shabbies laars in Sneek of Leeuwarden? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode aan het juiste adres. Daarnaast kunt u de verschillende modellen natuurlijk ook altijd bestellen in onze webshop en de nieuwe schoenen thuis laten bezorgen. Als u een bestelling heeft geplaatst voor 16 uur. Dan heeft u de schoenen de volgende dag nog in huis. Dan bent u gelijk klaar voor de zomer en winter periode.