Rollie schoenen online kopen

De Australische ontwerper Vince Lebon kwam tot inspiratie via zijn liefde, Kat (bijnaam: Rollie), die tijdens haar baan als stewardess zocht naar de perfecte schoen om te reizen: Lichtgewicht voor in de koffer en makkelijk aan te trekken en te combineren met elke outfit. De buitenzolen zijn gemaakt van zogenaamd EVA materiaal, dat schokabsorberend werkt en de schoen haar lichtheid geeft. De binnenzolen zijn gemaakt van memory foam, dat zich aanpast aan de voet en zich na het uittrekken van de schoenen herstelt in de oorspronkelijke vorm.

2 artikelen  De magie van Rollie

De echte magie van Rollie zit hem in het karakter dat VInce in elke schoen legt. Een eigen nieuwe wereld van creativiteit, kleur en vreugde: de Rollienation.

Rollie schoenen in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de beste en nieuwste schoenen van Rollie. Bestel vandaag voor 15:00 uur uw Rollie schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Rollie schoenen kopen bij Woudstra Dokkum

Bent u op zoek naar Rollie schoenen in Dokkum en wilt u toch graag weten welke maat u precies nodig heeft of twijfelt u tussen een aantal modellen? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Dokkum aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze schoenwinkel.