Sneek


Schoenenwinkel Sneek

Zoekt u mooie nieuwe schoenen of laarzen? Bezoek dan onze fraaie schoenenwinkel in het centrum van Sneek. Woudstra Schoenmode heeft voor u een groot assortiment schoenen in allerlei soorten in maten van de beste merken uit Nederland en daarbuiten. Wij heten u graag welkom in Sneek!

Een stukje geschiedenis

Woudsta Schoenmode werd al in 1932 opgericht door Willem Woudstra. De eerste winkel huisde aan de Breedstraat in Dokkum. Deze vestiging zou zeker niet de laatste zijn. Want bijna 100 jaar later runnen we als familie Woudstra ook vestigingen in Leeuwarden en Sneek. Onze schoenenwinkel in Sneek is alweer sinds 2004 in de betrouwbare handen van Gertien Woudstra. U vindt ons aan de Kruizerbroederstraat in hartje Sneek.

Altijd een verrassende collectie

De collectie in onze schoenenwinkel wordt continu vernieuwd volgens de laatste trends op het gebied van mode. Bij Woudstra Schoenmode onderscheiden we ons dan ook door een assortiment dat gerust verrassend en modieus genoemd mag worden. Ook gedurende het seizoen stellen we onze collectie bij, onder meer door rond te neuzen op beurzen in binnen- en buitenland, goed te kijken naar het straatbeeld en op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de media. U vindt dus altijd wel wat nieuws in onze winkel!

Shop de beste merken

In onze winkel in Sneek voeren we altijd de beste merken uit binnen- en buitenland. Zo vindt u onder meer producten van merken als Diesel, Blackstone, Fred de la Bretoniere, Via Vai, Shabbies Amsterdam, van Lier, G-star, Giorgio, van Bommel, Ugg, Rehab, en Nubikk. En natuurlijk nog veel meer!

Tassen en accessoires

U vindt niet alleen schoenen, laarzen en ander schoeisel in onze schoenenwinkel, maar ook tassen en andere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle toilettassen of leren tassen die perfect matchen bij uw outfit, of warme handschoenen, mutsen of sjaals die u de winter door helpen.

Kom langs in Sneek

Kom dus gauw eens langs in de leukste schoenenwinkel van Sneek. Woudstra Schoenmode heet u van harte welkom en zoekt graag de meest perfecte schoenen voor u uit. Niet in de gelegenheid om een bezoekje te plannen? Bekijk dan onze webshop en plaats online uw bestelling.


Woudstra Schoenmode Sneek
Kruizerbroederstraat 83
8601 CL Sneek
0515 433 334


Openingstijden:

Maandag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: 09.30 - 18.00
Woensdag: 09.30 - 18.00
Donderdag: 09.30 - 21.00
Vrijdag: 09.30 - 18.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00