0 artikelen  


Geen resultaten.


VANS

VANS sneakers online kopen

Vans sneakers koop je online bij Woudstra Schoenmode. De sneakers van dit Amerikaanse merk zijn in 1966 bedacht door de Van Doren Rubber company. De sneakers van Vans zijn iconisch en zeer geliefd bij een groot publiek. Het merk is onlosmakelijk verbonden met de surf- en skateboard cultuur, maar ook de laatste jaren opgepakt door fashion-addicts. De modellen zijn tijdloos en combineren goed met elke outfit. Kies de sneaker die bij jouw stijl passen!

Bij Woudstra Schoenmode vind je altijd de meest recente collecties, zowel online als in de winkel!

Fan van VANS sneakers?

Vans is een wereldberoemde sneakermerk. Dit merk kent vele iconische modellen zoals de Old Skool, de Chapman, de Authentic, de Ward en de Atwood. We kennen Vans van het ruitpatroon, de checkerboard slip-ons en het karakteristieke streeplogo aan de zijkant van de sneaker.

Draag Vans sneakers en je bent uniek!

Als je deze sneakers draagt ben je uniek, onderscheidt je je van de rest. De slogan van het merk is dan ook 'Off the Wall'. Deze slogan komt uit de skatewereld en staat voor edgy en roept op om anders te zijn dan de massa. Het merk is altijd trouw gebleven aan deze slogan. De sneakers zijn nooit saai. Elk model is uniek, heeft een eigen uitstraling, Steel de show met Vans!

Vans sneakers kopen bij Woudstra Leeuwarden

Ben je op zoek naar Vans sneakers in Leeuwarden? Dan ben je bij Woudstra Schoenmode aan het juiste adres. Bij ons vindt je de mooiste en nieuwste dames- en herenschoenen van het merk. Daarnaast kunt je de modellen natuurlijk ook altijd bestellen in onze webshop en de nieuwe schoenen thuis laten bezorgen. Bestel vandaag voor 16.00 uur je Vans sneakers in onze webshop en je hebt ze morgen al in huis!