Van Lier schoenen online kopen

Van Lier schoenen koopt u online bij Woudstra Schoenmode. Woudstra Schoenmode heeft een uitgebreid assortiment met herenschoenen van Van Lier. De stijl van de schoenen van dit merk loopt uiteen van klassieke en moderne veterschoenen tot stoere sneakers. Het merk staat bekend om de productie van hoogwaardige herenschoenen. Van Lier gebruikt geplooid leer van de hoogste kwaliteit en dit zie je terug in de schoenen.

0 artikelen  


Geen resultaten.


Over het merk

Al in 1815 begon de familie Van Lier met het vervaardigen van hoogwaardige herenschoenen. De schoenen zijn handgemaakt uit natuurlijk gelooid leer. De familie was bekend met leerlooierijen over de hele wereld. Het beste leer werd ingekocht: fijn kalfsleer uit Frankrijk, stoer bewerkt leer uit Amerika en sterk leer voor de zolen uit Engeland. Van Lier is altijd met de beste materialen blijven werken en heeft hierdoor naam en faam opgebouwd. Het merk is altijd op zoek naar mogelijkheden om het comfort, de pasvorm en de duurzaamheid van zijn schoenen te vergroten.

Perfectie en exclusiviteit

Van Lier heeft zich altijd beziggehouden met perfectie en exclusiviteit. Dit geldt ook voor het design van de schoenen van het merk. Die hebben een modieuze uitstraling, maar stralen tegelijkertijd wel kwaliteit uit. Van Lier schoenen staan voor Nederlands design. Nederlands design verliest nooit het oog voor internationale trends. De ontwerpen zijn nuchter, tijdloos en van modisch-klassieke eenvoud. Een paar Van Lier schoenen zijn een tijdloos bezit, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Van Lier in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de mooiste en meest kwalitatieve schoenen van Van Lier. Bestel vandaag voor 16:00 uur uw herenschoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Van Lier kopen bij Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar de perfecte Van Lier herenschoenen in Leeuwarden en twijfelt u welke het beste bij u passen? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Leeuwarden aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze winkel.