Al in 1815 begon de familie Van Lier met het vervaardigen van hoogwaardige herenschoenen. De schoenen van Van Lier zijn handgemaakt uit natuurlijk gelooid leer. De familie Van Lier was bekend met leerlooierijen over de hele wereld. Het beste leer werd ingekocht: fijn kalfsleer uit Frankrijk, stoer bewerkt leer uit Amerika en sterk leer voor de zolen uit Engeland. Van Lier is altijd met de beste materialen blijven werken en heeft hierdoor naam en faam opgebouwd. Het merk Van Lier is altijd op zoek naar mogelijkheden om het comfort, de pasvorm en de duurzaamheid van zijn schoenen te vergroten.

9 artikelen  Van Lier heeft zich altijd bezig gehouden met perfectie en exclusiviteit. Dit geld ook voor het design van de schoenen van Van Lier. De schoenen van Van Lier hebben een modieuze uitstraling, maar stralen tegelijkertijd wel kwaliteit uit. Van Lier schoenen staan voor Nederlands design. Nederlands design verliest nooit het oog voor internationale trends. De ontwerpen van Van Lier zijn nuchter, tijdloos en van modisch-klassieke eenvoud. Een paar Van Lier schoenen zijn een tijdloos bezit, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Bij Woudstra Schoenmode vindt je de mooiste en nieuwste modellen geklede schoenen, veterschoenen en enkelboots van Van Lier. Bestel vandaag voor 16.00 uur je Van Lier schoenen in onze webshop en je hebt ze morgen al in huis!