Unisa schoenen en laarzen online kopen

Unisa schoenen en laarzen koopt u online bij Woudstra Schoenmode! Unisa is opgericht in 1970 in Spanje. Destijds exporteerde het merk alleen naar de Verenigde Staten. Gelukkig is Unisa tegenwoordig ook erg bekend op de Europese markt. Het merk heeft een brede collectie aan trendy pumps, ballerina's, sandalen, enkellaarzen en handtassen. Unisa ontwerpt schoenen voor de moderne vrouw die belang hecht aan haar uiterlijk maar wel een alledaagse schoen nodig heeft: om ’s ochtends mee naar haar werk te gaan, een vergadering bij te wonen, de trein te pakken en op het eind van de dag op een feestje te dragen.

2 artikelen  Wat Unisa uniek maakt

Unisa bezit een eigen lab waarin prototypes van de schoenen en laarzen uitgebreid worden getest. Unisa gebruikt altijd de beste technologieën voor haar schoenen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de schoenen van Unisa altijd een unieke pasvorm hebben en heerlijk zitten. De schoenen en laarzen worden gemaakt met de beste materialen afkomstig uit Italië, Spanje en Indië .

Unisa schoenen en laarzen in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de mooiste en meest unieke schoenen en laarzen van Unisa. Bestel vandaag voor 16:00 uur uw Unisa schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Unisa schoenen en laarzen kopen bij Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar Unisa schoenen in Leeuwarden en twijfelt u welke schoen het best bij u past? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Leeuwarden aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in een van onze winkels.