UGG laarzen online kopen

UGG laarzen koopt u online bij Woudstra Schoenmode. Woudstra Schoenmode heeft een breed assortiment UGG laarzen en schoenen voor zowel heren als dames. De laarzen en schoenen zijn gemaakt van het allerbeste schapenvacht en zijn extreem comfy. UGG beschouwt comfort dan ook als het belangrijkst, maar trendy staat ook hoog in het vaandel. Het is hét topmerk op het vlak van luxe en comfort.

0 artikelen  


Geen resultaten.


Over UGG

UGG vond zijn oorsprong op de zandstranden van Byron Bay, waar Australische surfers schoenen van schapenvacht begonnen te dragen om hun voeten warm te houden tussen de surfsessies. Omdat er in Australië zoveel schapenvacht voorhanden was, deden de surfers vaak een beroep op eenvoudige handgemaakte schapenvacht "footies" voor natuurlijke warmte, comfort en om vocht af te voeren. Zo werd de grondslag gelegd voor een merk dat later wereldberoemd zou worden.

De laarzen van UGG

UGG gebruikt enkel het meest verfijnde en luxueuze schapenvacht ter wereld. Enkel schapenvacht van de beste kwaliteit, die buitengewoon zacht, dicht en buigzaam is, komt in aanmerking. Elke schapenvacht wordt aan een nauwgezet proces onderworpen om te garanderen dat ze de karakteristieke UGG-ervaring zal bieden.

UGGs in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de mooiste en meest comfortabele schoenen en laarzen van UGG. Bestel vandaag voor 16:00 uur uw schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Kom langs bij Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar de perfecte UGG schoenen of laarzen in Leeuwarden en twijfelt u welke het beste bij u passen? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Leeuwarden aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in een van onze winkels.