POM Amsterdam accessoires koopt u online bij Woudstra Schoenmode! Het merk is in 2011 opgericht door twee zussen uit Amsterdam. POM Amsterdam staat bekend om zijn kleurrijke designs en modieuze producten. Met de accessoires van POM Amsterdam geeft u expressie aan uw stijl. Schaf vandaag nog een van de bijzondere POM Amsterdam accessoires aan en geef uw outfit een vrolijke en kleurrijke touch!

0 artikelen  


Geen resultaten.


POM Amsterdam sjaal kopen online

De elegante en vrouwelijke sjaals van POM Amsterdam koop je vertrouwt en gemakkelijk online bij Woudstra Schoenmode. Bij ons vindt u de verschillende collecties van POM Amsterdam, gekenmerkt door krachtige en contrasterende kleuren, uitgesproken prints, leuke details en het gebruik van de fijnste en natuurlijke stoffen. Naast dat de POM Amsterdam sjaals in ons assortiment van hoge kwaliteit zijn, toveren de vrolijke prints een lach op ieders gezicht. Koop nu een POM Amsterdam sjaal bij Woudstra Schoenmode!

POM Amsterdam: het verhaal

POM Amsterdam is in 2011 opgericht door twee zussen met een passie voor hoogwaardige kleding. De twee zussen, Liesbeth en Violet, zetten kwaliteit voorop. Alle prachtige en unieke prints en fashion items worden door de zussen zelf ontworpen, waardoor POM Amsterdam authentiek is als geen ander merk. In de bijzondere prints van de POM Amsterdam sjaals komt de identiteit van de zussen goed naar voren. Met de sjaals van POM Amsterdam maakt u uw look compleet, in ieder seizoen.

POM Amsterdam accessoires in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de mooiste en meest unieke accessoires van POM Amsterdam. Wanneer u bij ons besteld, mag u rekenen op service. Wanneer u voor 16:00 uur uw POM Amsterdam accessoire besteld in de webshop, heeft u deze morgen al in huis! Besteld u voor meer dan €50? Dan betaalt u geen verzendkosten! Bevalt het product niet helemaal of wilt u de POM Amsterdam sjaal ruilen? Dan nemen wij de kosten voor ons rekening. Profiteer nu van ons uitstekende service!

POM Amsterdam accessoires kopen bij Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar POM Amsterdam accessoires in Leeuwarden en twijfelt u welke sjaal het best bij u past? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Leeuwarden aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in één van onze winkels. Heeft u vragen? Neem dan contact op!