0 artikelen  


Geen resultaten.


Panama Jack

Panama Jack schoenen online kopen

Panama Jack schoenen koopt u online bij Woudstra Schoenmode! Het merk heeft een brede collectie aan in de zomer fijne comfortabele sandalen voor dames en in de winter stoere veterboots en vacht gevoerde laarzen die u zeker de winter doorhelpen. Panama Jack is een stoer en eigenzinnig merk dat robuuste schoenen ontwerpt voor de moderne man en vrouw die belang hecht aan pasvorm en kwaliteit. De schoenen kunt u de hele dag door dragen, ideaal om de hele dag op te lopen.

Wat maakt Panama Jack schoenen zo uniek

Het Spaanse merk Panama Jack is opgericht in 1989 in de stad Elche. Panama Jack schoenen zijn zeer comfortabel èn ook nog eens duurzaam. Elke schoen wordt met de hand gemaakt, waardoor er veel oog is voor detail. De kwalitatief hoogwaardige schoenen worden gemaakt van het mooiste leer, ze worden met veel toewijding gemaakt.

Daarnaast levert Panama Jack een belangrijke bijdrage aan de maatschappij door het steunen van goede doelen. Ze zijn zeer betrokken bij verschillende projecten. Zo worden er bijvoorbeeld scholen, huizen en stuwmeren gebouwd in Zuid-Amerika en wordt er wat gedaan aan de toestand van kinderen die zich in een moeilijke situaties bevinden in Elche.

Panama Jack schoenen in onze webshop

Panama Jack 100% made in Spain! Een trots merk dat kwaliteitsproducten maakt die duurzaam zijn en bovendien ook nog eens 100% comfortabel! Bij Woudstra Schoenmode vindt u de mooiste en meest unieke veterboots, korte laarzen, lange laarzen en natuurlijk sandalen van het Spaanse merk. Bestel vandaag voor 16:00 uur uw Panama Jack schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Panama Jack schoenen kopen bij Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar Panama Jack schoenen in Leeuwarden en twijfelt u welk model het best bij u past? Bent u op zoek naar een uniek paar schoenen of een leuke tas of sjaal? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Leeuwarden aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze winkel.