P448 is een Italiaans sneakermerk wat speciaal gericht is op het individu. De sneakers van P448 kunnen door het doordachte design van vakmannen en sneakerartiesten gedragen worden door alle soorten geslachten. Inspiraties voor nieuwe designs worden opgedaan uit het straatbeeld en verschillende subculturen. "We create footwear with soul".

0 artikelen  


Geen resultaten.


Italiaans vakmanschap

Alle schoenen van P448 zijn ontworpen én gefabriceerd in Italië. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht en materialen zijn secuur uitgekozen. Van het uitzoeken en snijden van het leer tot het naaien van de zool, elke stap wordt uitgevoerd met volle aandacht en liefde. De schoenen van P448 zijn niet alleen gericht op kwaliteit, ook functionaliteit staat hoog in het vaandel bij dit Italiaans schoenenmerk. Functionaliteit dat perfect samen gaat met comfort en prestatie van de schoen.

Woudstra Schoenmode jouw P448 verkooppunt

Ben jij op zoek naar kwaliteit, comfort en mode? Ga dan voor één van onze P448 modellen op de website. Bij aankoop van deze schoenen verzeker jij jezelf van jarenlang loopplezier. Vragen over onze schoenen? neem gerust contact met ons op via de telefoon, het contactformulier of kom langs in onze winkel. Valt P448 niet toch niet helemaal in de smaak bij jou? Geen zorgen, we hebben talloze andere topmerken in ons assortiment waar ongetwijfeld ook iets voor jou tussen zit.