Nike is natuurlijk één van de bekendste merken ter wereld, en dat is niet voor niks. Nike is opgericht in 1962 en is al jarenlang toonaangevend in de schoenenwereld. Met Nike sneakers weet je zeker dat je stijlvol én sportief voor de dag komt. Bekijk hieronder ons assortiment.

0 artikelen  


Geen resultaten.


Koop je Nike schoenen bij Woudstra Schoenmode

Bij Woudstra Schoenmode hebben we verschillende sneakers van Nike. Zowel de standaard sneakers als de ‘Air’ variant. Deze zijn voorzien van een speciale zool die zorgen voor betere schokdemping.

De Nike sneakers bij Woudstra Schoenmode zijn erg modieus. Ze matchen goed bij vrijwel elke outfit. Daarnaast kun je ze ook nog gebruiken om mee te sporten of te hardlopen.

Nike: Sportief en stijlvol sinds 1963

In 1962 werd Blue Ribbon Sports opgericht in Oregon, Amerika. Sinds 1971 gebruikt het merk het wereldberoemde logo de ‘Swoosh’. Deze is ontworpen door Carolyn Davidson, ze kreeg destijds $35 voor het ontwerp. De oprichter van Nike zei over het ontwerp: “Ik ben er niet weg van, maar ik wen er wel aan”. Dat zal wel gelukt zijn nu het één van de meest herkenbare logo’s ter wereld is.

Blue Ribbon Sports is in 1978 hernoemd naar Nike. De oprichter heeft in 1983 de ontwerpster verrast met een diamanten ring van goud met de ‘Swoosh’ erin gegraveerd. Daarnaast kreeg ze aandelen ter waarde van een miljoen dollar.

Je kunt dus wel zeggen dat hij later wel tevreden was met het ontwerp.

De voordelen van Woudstra Schoenmode

Nike sneakers zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, soorten & maten. Elk seizoen vullen we ons assortiment aan met nieuwe designs. Je vindt bij ons dus de mooiste en nieuwste sneakers van Nike en nog vele andere topmerken.

Als je voor 16:00 besteld, heb je je nieuwe gympen morgen al in huis. En passen ze net niet zoals je wil? Geen probleem, je kunt bij ons je schoenen gratis retourneren en de verzending is gratis bij bestellingen vanaf 50 euro.

Wil je graag persoonlijk advies en de schoenen eerst even in het echt bewonderen? Tijdens onze openingstijden ben je altijd welkom in onze fysieke winkel in Leeuwarden. Klik hier voor onze contactpagina.