New Balance schoenen koopt u online bij Woudstra Schoenmode! New Balance is in 1906 opgericht in Amerika. New Balance is een van de bekendste sportschoen fabrikanten ter wereld. Het merk staat bekend om de heerlijke pasvorm van de schoen. De zool is voorzien van diverse steunpunten. De schoen is daarom perfect om zowel in te sporten als in naar het werk te gaan. Bekijk hier het verrassende aanbod New Balance schoenen en ervaar de comfortabele schoen nu zelf!

0 artikelen  


Geen resultaten.


Wat New Balance onderscheidt van zijn concurrent

De schoenen van New Balance worden geproduceerd in de Verenigde Staten en in het Verenigd Koninkrijk. In tegenstelling tot zijn concurrenten die dit vaak doen in lageloonlanden. Daarnaast hebben de schoenen van New Balance een unieke pasvorm en maken ze gebruik van bijzondere kleurencombinaties.

New Balance schoenen in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de beste en nieuwste schoenen van New Balance. Bestel vandaag voor 16:00 uur uw New Balance schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

New Balance schoenen kopen bij Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar New Balance schoenen in Leeuwarden en wilt u toch graag weten welke maat u precies nodig heeft of twijfelt u tussen een aantal modellen? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Leeuwarden aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in onze schoenwinkel.