LangerChen jassen koopt u online bij Woudstra Schoenmode. Bent u op zoek naar een tijdloze, elegante jas voor de koudere dagen? Dan zit u goed met een jas van het merk LangerChen. LangerChen maakt alleen gebruik van de beste materialen waardoor u met gemak de koude dagen kan doorstaan. De jassen geven jouw outfit een klassieke look, hierdoor zijn ze perfect voor elke gelegenheid. Het merk heeft een brede collectie damesjassen in zachte kleuren zoals grijs, donkerblauw, zwart of beige. Met een jas van LangerChen steelt u gegarandeerd de show!

0 artikelen  


Geen resultaten.


Over LangerChen

Bij LangerChen staan de waardes eerlijkheid, bewustheid en duurzaamheid voorop. Het merk is het bewijs dat ‘gemaakt in China’ niet synoniem hoeft te staan met massaproductie en slechte arbeidsomstandigheden. In 2009 hebben de oprichters, Miranda Chen en Philipp Langer, een milieuvriendelijke en eerlijke textiel productiefaciliteit in China gevestigd. De werknemers ontvangen een eerlijk salaris en produceren de mooiste jassen onder optimale arbeidsomstandigheden.

LangerChen jassen in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de mooiste en meest stijlvolle jassen van LangerChen. Bestel vandaag voor 16:00 uur uw LangerChen jas in de webshop en u heeft het morgen al in huis!

LangerChen jassen kopen bij Woudstra Leeuwarden

Bent u op zoek naar de perfecte LangerChen jas in Leeuwaren en twijfelt u welke jas het best bij u past? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Leeuwarden aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in een van onze winkels.