De Havaianas slippers zijn stevige, vrolijke slippers. De slippers zijn verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren en geven jou het ultieme zomergevoel. De bandjes zijn gemaakt van rubber dat is afgewerkt voor ultiem voetcomfort. De teenslippers van Havaianas zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken, iedereen kent de slippers of heeft wel eens een paar gehad. Dit komt omdat het merk simpelweg goede kwaliteit biedt tegen een betaalbare prijs.

3 artikelen  Koop Havaianas slippers bij Woudstra Schoenmode

Havaianas is een Braziliaanse producent van kwalitatieve teenslippers. Havaianas is het Portugese woord voor Hawaiaans. Dit komt omdat de teenslippers zijn gebaseerd op het leven op een tropisch eilend zoals dat van de Hawaianen. Naast dat dit zich uit in allerlei vrolijke slippers, zijn de teenslippers ook erg fijn om te dragen. Het rubberen voetbed en voetband zijn afgewerkt voor ultiem comfort. De verschillende kleuren, stijlen en dessins maken dat er voor iedereen een geschikte set Havaians teenslippers verkrijgbaar is.

Waarom koop je Havaianas slippers bij Woudstra Schoenmode?

Bij Woudstra Schoenmode vind je het mooiste assortiment slippers en schoeisel. Ons passie voor schoenen begon allemaal in 1932 in het Friese plaatsje Dokkum. Woudstra schoenmode staat voor een uitgebreide modecollectie voor zowel dames als heren. Wij vinden het belangrijk dat een klant ons winkel of onze webwinkel met een fijn gevoel verlaat, wij hebben kwaliteit en service dan ook hoog in het vaandel.

Bestel jij voor 16:00 uur een paar Havaianes teenslippers? Dan heb je deze de volgende dag al in huis! Verzending is gratis vanaf 50 euro, maar je bent uiteraard ook meer dan welkom om je bestelling in onze winkel te komen ophalen. Zijn de slippers toch niet helemaal naar wens? Dan nemen wij de kosten voor retour op ons.

De winkel van Woudstra Schoenmode

Koop jij liever slippers in een fysieke winkel, zodat je deze in het echt kunt zien en passen? Dat is geen probleem. Hoewel Woudstra Schoenmode ooit in Dokkum in begonnen, vind je onze winkel tegenwoordig aan de Nieuwestad 125 te Leeuwarden. Je bent van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken en passen. Wij voorzien je graag van passend advies. Onderaan de website vind je onze openingstijden. Heb je vragen? Neem dan contact op.