Wie kent het merk Converse niet… Converse All Star is een begrip voor iedereen die houdt van een creatieve en sportieve uitstraling. Converse is een sneakermerk dat wereldwijd bekend is. Het merk Converse wordt in 1908 opgericht door Marquis M. Converse. Zijn bedrijf maakte schoenen met rubberen zolen voor dames, heren en kinderen. Pas in 1917 kwam de eerste Converse All Star op de markt en vanaf dat moment werd het merk pas echt populair. Naast de bekende Converse All Stars schoen heeft Converse ook andere “grote” modellen zijn de collectie, waaronder de One Star.

6 artikelen  De Converse All star schoenen hebben eigenlijk altijd een rubberen zool en bovenwerk van stevig canvas van een goede kwaliteit. In de winter zijn er ook modellen van Converse met een leren bovenwerk te krijgen.

All Stars van Converse zijn verkrijgbaar in een hoge en een lage variant en ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Naast een heel palet aan basiskleuren worden er elk seizoen wel weer nieuwe kleuren en dessins aan de schoenencollectie toegevoegd.

Bij Woudstra Schoenmode vindt je de mooiste en nieuwste modellen gympen en sneakers van Converse en Converse All Stars. Bestel vandaag voor 16.00 uur je Converse schoenen en je All Star sneakers in onze webshop en je hebt ze morgen al in huis!