Catarina Martins schoenen online kopen

Catarina Martins schoenen koopt u online bij Woudstra Schoenmode. Dit Portugese merk is opgericht in 2003 door Paulo Martins. Het ontwerp van de schoenen is een perfecte combinatie van stoer en sexy. De laarzen worden gemaakt van duurzame materialen als leer en suède, die de laarzen een mooie vintage uitstraling geven. Het merk hecht veel waarde aan zowel comfort als een mooi design. De schoenen zijn tijdloos en combineren perfect met uw alledaagse outfit.

1 artikelen  Over Catarina Martins

Paulo Martins heeft het merk naar de naam van zijn dochter vernoemd. De filosofie van het merk is “het leven is te kort om een dutje te doen”. Catarina Martins is continue bezig met de innovatie van zijn schoenen, waarbij er veel aandacht is voor detail en het aanpassen aan de veranderende vraag van de markt. Het merk kenmerkt zich door het gewassen en handgeverfde leer.

Catarina Martins in onze webshop

Bij Woudstra Schoenmode vindt u de mooiste en meest unieke schoenen van Catarina Martins. Bestel vandaag voor 16:00 uur uw schoenen in de webshop en u heeft ze morgen al in huis!

Kom langs bij Woudstra in Sneek of Leeuwarden

Bent u op zoek naar de perfecte Catarina Martins schoenen in Sneek of Leeuwarden en twijfelt u over uw maat? Dan bent u bij Woudstra Schoenmode in Sneek en Leeuwarden aan het juiste adres! Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in een van onze winkels met het uitzoeken van het perfecte paar schoenen.