Ben jij op zoek naar kwalitatieve modeaccessoires die jouw look helemaal af kunnen maken? Dan is Barts zeker iets om naar te kijken! Barts is een Nederlands modehuis uit Amsterdam. Met meer dan 2.500 verschillende designs kun jij geheel jouw eigen stijl shoppen.

0 artikelen  


Geen resultaten.


Over Barts

Het begon allemaal in 1986, toen Bart zijn zelfgemaakte zwembroeken begon te verkopen op het strand van St. Tropez. Het bleek een ware hit, maar niet op de manier die Bart in gedachten had. Door de felle zon werden de zwembroeken ook gebruikt om het hoofd te beschermen. Hierdoor dachten mensen dat dit een bandana was. Vanaf toen is Bart zich gaan focussen op kleding voor aan het hoofd. Vele jaren later richtte Bart zijn eigen kledinglijn op, Barts. Nu ruim 35 jaar later is Barts hét outdoor modeaccessoire merk voor volwassenen en kinderen in heel Europa. Er zijn meer dan 3.000 verkooppunten en dit aantal groeit nog steeds.

Barts is er voor iedereen

Door het unieke aanbod van Barts zijn er kledingaccessoires verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Kwaliteit heeft sinds de oprichting van Barts altijd de hoogste prioriteit gehad. In de winter focust Barts zich op kledingaccessoires die je heerlijk warm kunnen houden, terwijl ze zich in de zomer juist richten op verkoelende kleding, net zo modieus als dat je van Barts gewend bent. Van hippe beanies tot coole rugtassen, elk modestuk heeft een uniek design. Met het design willen de designers de klant altijd blijven verrassen met de functionaliteit en de originele combinaties van ideeën.

Duurzame modeaccessoires

Barts gelooft in drie kernwaarden op het gebied van materialen. Kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Met deze drie kernwaarden in het achterhoofd werkt Barts mee aan een duurzamere wereld. Er wordt constant gezocht naar hoe materialen gerecycled kunnen worden om de afvaluitstoot te reduceren. Barts maakt dus zoveel mogelijk gebruik van gecertificeerde gerecyclede materialen. Daarbij komen de dieren ook vaak aan bod. Barts vindt dat geen enkele diersoort aangetast of beschadigd mag worden in het proces van het maken van kleding. Daarom is Barts 100% vachtvrij en zijn ze sinds 2019 lid van de "Fur Free Retailer" groep.